Пансіонати, готелі та бази відпочинку Арабатської стрілки, які конфіскували росіяни в Херсонській області

Постійно поповнюється список пансіонатів, баз відпочинку та готелів, які після вторгнення 24 лютого 2022 року на Арабатській стрілці конфіскувала російська влада.

Готель «Екватор» на Арабатській стрілці у с.Щасливцеве.

Безперечно, можна придумати масу виправдань для мародерства і пограбування чужої власності — була б фантазії.

Однак ці виправдання не скасовують простого факту — приватна власність була примусово відібрана у своїх власників.

Що цікаво – ніхто не соромиться банального пограбування та мародерства, результатами крадіжки чужої приватної власності навіть пишаються та реєструють її у ДЕРЖАВНИХ реєстрах Росії.

Чи це не межа цинізму та ницості «визволителів»?

У позасудовому порядку, без юридичного обґрунтування, без закону – просто взяти та забрати собі приватну власність.

Просто тому, що ми так вирішили, ось зібралися і вирішили — ось ці готелі, ті пансіонати і ось бази відпочинку ми забираємо у свою власність.

Ні, ось ті – не потрібні, нам потрібні нові щойно збудовані пансіонати – еко-готель “Азовський Полин” – нам подобається, забираємо.

Дайте ще щось у курортному селі Стрілкове — якого року будівлі гостьовий будинок «Вінланда»? Відмінно, підходить, забираємо.

І загорніть нам ще базу відпочинку «Корал» у Щасливцевому, нам подобається.

І ще «Віллу Антика» у тому ж с.Стрілкове.

Сенс визволення полягає у мародерстві чужої приватної власності.

Чому нова російська адміністрація так безпардонно грабує власників готельного бізнесу на Арабатській стрілці?

Просто тому, що ця нова влада не відчуває жодної підтримки населення Херсонської області, які розбігаються на всі боки від визволителів.

Тому що російська адміністрація відчуває хиткість свого існування на чолі Херсонської області.

Росіяни здали Херсон, здадуть і нову столицю Херсонської області – м.Геничеськ із прилеглою до курортного містечка Арабатською стрілкою.

Тому треба якнайшвидше відмародерити все, що потрапило в поле зору окупаційної влади.

Пансіонати, готелі та бази відпочинку, які потрапили в поле зору громадськості, це вершина айсберга.

Під водою ще десятки та десятки об’єктів готельно-курортного бізнесу Арабатської стрілки, відомості про грабіж яких ще випливуть після відновлення контролю України над своїми територіями.

Можна додати що якби окупаційна влада серйозно думала про розвиток території як оздоровчо-рекреаційний кластер на Арабатській стрілці, то як мінімум не грабувала б і не мародерила власників готелів і пансіонатів.

Не розлякувала б і не кошмарила власників курортного бізнесу на Арабатці своїми беззаконними та безпідставними рішеннями про відчуження чужої приватної власності.

В умовах повного свавілля та мародерства дуже мало знайдеться власників пансіонатів, які всерйоз повірять у щирість намірів окупаційної влади відродити Арабатську стрілку як курорт та місце туризму, відпочинку та лікування.

Відібравши у людей за свавіллям їхню власність російська влада показала свої справжні наміри, які не мають нічого спільного з декларованими на словах.

Немає і не буде жодного розвитку ні Херсонської області, ні генічеського району під російською владою беззаконня, війни та мародерства.