Еко-готель «Азовський Полин» на Арабатській стрілці

Еко-готель «Азовський Полин» – гарант безпечного сімейного відпочинку на Азовському морі.

Еко-готель «Азовський Полин»

Готель проводить щоденну дезінфекцію приміщень для комфортного та надійного проживання.

Харчування гостей – кілька змін для виключення скупчення людей.

А велика територія чудово розосереджує гостей на зони відпочинку.

Розташування: «Азовський Полин» — новий сімейний готель на Азовському узбережжі, що знаходиться в тихій частині Арабатської Стрілки, за 7-10 хвилин ходьби від піщаного пляжу.

Готель вдало розташований на відстані від головної дороги, що простягається через косу, і по дорозі до моря вам не доведеться перетинати жваву проїжджу частину.

Важливою цінністю нашого готелю є первісна природа на околицях і на території, а рослина полин, цілющі якості якої незаперечні при лікуванні різних захворювань, вже стала головним нашим символом.

У готелі є кафе-бар та їдальня з домашньою українською та європейською кухнею.

Тут можна замовити як комплексне 3-разове харчування, так і окремо, випити чашку кави, латте, місцевий степовий чай або охолодитися морозивом.

Еко-готель «Азовський Полин»

Сервіс, інфраструктура

Безкоштовна автостоянка біля території, оренда праски, фена, виклик таксі, швидкої та медичної допомоги.

За 5-10 хвилин ходьби є продовольчі магазини, кафе, оренда квадрациклів.

У радіусі 1-2,5 км розташовані ринки, луна-парк, дельфінарій, крокодиляча ферма, аквапарк, сафарі-парк, школа серфінгу, віндсерфінгу, каяк-клуб, банкомати, аптеки.

Лікування: у 5 хвилинах ходьби розташована водолікарня «Гаряче джерело», де проводять лікування захворювань серцево-судинної, центральної та периферичної нервової системи, опорно-рухового апарату, жіночої статевої сфери, роблять витяжки та масажі, інше.

А за 20 хвилин на транспорті можна дістатися до Солоного озера, Гліцеринового озера, Рожевого озера, лікувальних грязь Сиваша, лікувальних термальних вод і гейзерів з гарячою водою цілий рік.

І, звичайно ж, морська вода, сонце, полин, теплий пісок, корисне повітря з йодисто-бромистими компонентами для верхніх дихальних шляхів – основні дари природи, які супроводжуватимуть гостей еко-готелю всю відпустку та канікули.